Rekisteriseloste Helsinki - OVV Asuntopalvelut

Rekisteriseloste Helsinki

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.
Laatimispäivämäärä: 10.05.2006

1. REKISTERINPITÄJÄ

OVV Asuntopalvelut Helsinki
Helsinki, Jouni Yletyinen
Sammonkatu 2
00100 Helsinki
Puh. (09) 612 7240
Puh. 010 292 3650
Fax. (09) 612 7242
helsinki@ovv.com

2. REKISTERIN NIMI
OVV Asuntopalvelut Helsinki asiakasrekisteri

3.HENKILÖTIETÖJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Asiakastietojen ylläpito toimeksiantosopimuksen mukaisen tehtävän tai hakuvahtipalvelutehtävän suorittamiseksi sekä palvelun kehittämiseksi.

4. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Toimeksiantosopimuksen osalta kerätään henkilö- ja yhteystietoja siten kuin laki kiinteistönvälitysliikkeistä ja vuokrahuoneiston välitysliikkeistä määrää sekä hakuehdot määritteleviä tietoja. Hakuvahtipalvelun osalta kerätään vähäisemmät tiedot. Kerättävät tiedot ilmenevät aina kyseessä olevasta internet-kaavakkeesta. Asiakas voi halutessaan kieltäytyä sähköisen markkinointiviestin vastaanottamisesta.

5. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET*
Asiakkaan uuden asiakassuhteen aloittamisen yhteydessä ilmoittamat tiedot tai myöhemmin muutoksen yhteydessä saadut tiedot.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, kolmansille osapuolille, muutoin kuin tarvittaessa viranomaisille.

7. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
A. Manuaalinen aineisto: Manuaalista aineistoa ei ole
B. ATK:lle tallennetut tiedot: Tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja niihin ei pääse käsiksi yrityksen ulkopuoliset yksityishenkilöt/tahot.

8. TIETOJEN POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Rekisterinpitäjä poistaa rekisteröidyn tiedot tämän pyynnöstä, jonka voi toimittaa kirjallisesti, sähköpostitse tai puhelimitse. Toimeksiantosopimuksen solmimisen yhteydessä annettuja tietoja rekisterinpitäjällä on kuitenkin velvollisuus säilyttää viisi vuotta toimeksiantosopimuksen päättymisestä lukien (Laki kiinteistönvälitysliikkeistä ja vuokrahuoneiston välitysliikkeistä, 10§).

*HetiL 10 § ei edellytä nimenomaisesti tiedon merkitsemistä, mutta se on tarkoituksenmukaista merkitä rekisteröityjen tiedonsaantioikeuksien kannalta. Tieto myös kuvaa osaltaan rekisterin tietosisältöä.